İlk hedefin ikinci tura çıkmak olduğunu ve bunun için ilk maçın çok önemli olduğunu vurgulayan 69 yaşındaki Kaabi, "İlk maçımızı Danimarka ile oynayacağız. İlk maç genellikle geri kalan maçların anahtarıdır. Bu yüzden fiziksel ve taktiksel olarak iyi olan Danimarka'dan önce oyuna odaklanmamız gerekiyor. İkinci maçı ise Avustralya ile oynayacağız; fiziksel olarak güçlü olmasının yanında agresif futboluyla öne çıkan bir takım. Milli futbolcularımızın bu maça da iyi hazırlanması gerekiyor.
Live Soccer TV - Online Yayın ve TV Programları, Canlı Futbol
TRT Spor özet İzle: Tunus 2- Panama özet izle
Tunus da İngiltere'ye 2-1, Belçika'ya 5-2 kaybederek 0 puanla 3. sırada yer alıyordu. Bir üst tur şansı bulunmayan her iki takım da turnuvaya galibiyetle veda etmek için ter döktü. İlk yarının 33. dakikasında Yassine Meriah'ın kendi kalesine attığı golle Panama, 1-0 öne geçti ve ilk 45 dakika bu skorla tamamlandı.
00 İran - ABD / Al Thumama Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR 30 Kasım Çarşamba:18. 00 Avustralya - Danimarka / Al Janoub Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR18. 00 Tunus - Fransa / Eğitim Şehri Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR22. 00 Polonya - Arjantin / 974 Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR22. 00 Suudi Arabistan - Meksika / Lusail Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR1 Aralık Perşembe:18. 00 Hırvatistan - Belçika / Ahmed bin Ali Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR18. 00 Kanada - Fas / Al Thumama Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR 22. 00 Japonya - İspanya / Uluslararası Khalifa Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR22. 00 Kosta Rika - Almanya / Al Bayt Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR2 Aralık Cuma:18. 00 Gana - Uruguay / Al Janoub Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR18. 00 Güney Kore - Portekiz / Eğitim Şehri Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR22.
"Tunus halkının istediği başarıyı elde edeceğimize inanıyorum" Kaabi, "Futbolda hazır olma, odaklanma ve rakibi okumak çok önemli. Bunları yerine getiren takım başarılı olur. Milli Takım bazı eksikliklerine rağmen büyük deneyim kazandı. Milli Takım'ın grubundaki rakiplerine baktığımız zaman, Tunus halkının istediği başarıyı elde edeceğimize inanıyorum. " dedi. İran’la geçen hafta oynanan hazırlık maçını Tunus'un 2-0 kazandığını aktaran Kaabi, "Suudi Arabistan’da son kamp çalışmalarını takip etme fırsatı bulduğum Teknik Direktör Celal el-Kadri liderliğindeki Milli Takım kadrosunun iyi seçilmiş olduğunu düşünüyorum. " diye konuştu. İlk hedef ikinci tura çıkmak Tunus, 2022 FIFA Dünya Kupası’nda D Grubu'nda Danimarka, Fransa ve Avusturalya ile mücadele edecek.
00 Brezilya - İsviçre / 974 Stadyumu / TRT 122. 00 Portekiz - Uruguay / Lusail Stadyumu / TRT 129 Kasım Salı:18. 00 Ekvador - Senegal / Uluslararası Khalifa Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR18. 00 Hollanda - Katar / Al Bayt Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR22. 00 Galler - İngiltere / Ahmed bin Ali Stadyumu / TRT 1 ya da TRT SPOR22.
1964 Avrupa Uluslar Kupası - Vikipedi
" ifadelerini kullandı. "Tunus, eski dünya şampiyonu Fransa’yı şaşırtabilir" Gruptaki diğer rakipleri Fransa’nın başının sakatlıklarla dertte olduğunu hatırlatan Kaabi, şunları söyledi: "Fransa Milli Takımı, Pogba, Kante ve Nkunku gibi oyuncularını sakatlıklarından dolayı değiştirmek zorunda kaldı. Bu değişikliklerin ardından Tunus, eski dünya şampiyonu Fransa’yı şaşırtarak onları utandırabilir. " Eski yıldız futbolcu, daha önce katıldığı Dünya Kupası finallerinde grup aşamasını hiç geçemeyen Tunus'un bu kez sürpriz yapabileceğini söyledi. Dünya Kupası'na Arap coğrafyasından katılan takımları da değerlendiren Kaabi, “Suudi Arabistan ile Katar, Dünya Kupası'na yıllardır hazırlanıyor, bu yüzden iyi sonuçlar elde edebilirler.
Ingiltere danimarka maç özeti: 1140 TL Bonus Veren Siteler
Yayın Akışı - TRT İzle
Yayın Akışı - TRT 1
00 Belçika - Kanada / TRT 124 Kasım Perşembe:13. 00 İsviçre - Kamerun / TRT 116. 00 Uruguay - Güney Kora / TRT 119. 00 Portekiz - Gana / TRT 122. 00 Brezilya - Sırbistan / TRT 125 Kasım Cuma:13. 00 Galler - İran / TRT 116. 00 Katar - Senegal / TRT 119. 00 Hollanda - Ekvador / TRT 122. 00 İngiltere - ABD / TRT 126 Kasım Cumartesi:13. 00 Tunus - Avustralya / TRT 116. 00 Polonya - Suudi Arabistan / TRT 119. 00 Fransa - Danimarka / TRT 122. 00 Arjantin - Meksika / TRT 127 Kasım Pazar:13. 00 Japonya - Kosta Rika / TRT 116. 00 Belçika - Fas / TRT 119. 00 Hırvatistan - Kanada / TRT 122. 00 İspanya - Almanya / TRT 128 Kasım Pazartesi:13. 00 Kamerun - Sırbistan / Al Janoub Stadyumu / TRT 116. 00 Güney Kore - Gana / Eğitim Şehri Stadyumu / TRT 119.
com. tr’de yayınlanıyor. DÜNYA KUPASI'NIN MAÇ PROGRAMI 22 Kasım Salı:13. 00 Arjantin - Suudi Arabistan / TRT 116. 00 Danimarka - Tunus / TRT 119. 00 Meksika - Polonya / TRT 122. 00 Fransa - Avustralya / TRT SPOR23 Kasım Çarşamba: 13. 00 Fas - Hırvatistan / TRT 116. 00 Almanya - Japonya / TRT 119. 00 İspanya - Kosta Rika / TRT 122.
Tunus efsanesinden sürpriz şampiyonluk yorumuTunus'un eski yıldız futbolcularından Ali el-Kaabi, ülkesinin Katar’da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda sürpriz yapabileceğini söyledi. Kaabi, 44 yıl önce Tunus’un Dünya Kupası'nda ilk golünü atan isim olarak tarihe geçti. Arjantin'de 1978'de düzenlenen turnuvada Meksika karşısında 3-1 galip ayrılan Tunus'un ilk golü Kaabi'den gelmişti. Efsane futbolcu, Tunus Milli Takımı'nın Katar'daki başarı şansını değerlendirdi. Tunus'un elemelerde iyi bir sınav verdiğini belirten Kaabi, Dünya Kupası'nda da bu ivmenin devam edebileceğini düşünüyor.
Dünya Kupası TV rehberiKatar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası başladı. A+A-TRT'den yayınlanan dev kupa, 18 Aralık Pazar günü oynanacak finalle sahibini bulacak. İşte turnuvanın programı ve maçların yayınlanacağı kanallar... 32 takımın yer aldığı futbol şöleni 20 Kasım Pazar günü A Grubu'nda oynanan Katar-Ekvador maçıyla başladı. "Kupaların kupası", 18 Aralık Pazar günü oynanacak final müsabakasıyla sahibini bulacak. İlk kez yaz ayları dışında düzenlenen turnuva, toplam 64 karşılaşmaya sahne olacak. Dev kupa TRT'den (TRT 1, TRT4K, TRT SPOR, TRT İZLE ve trtspor.
Güçlü bir futbol ligine sahip Fas, Avrupa’da oynayan birçok futbolcuya sahip; bu yüzden Dünya Kupası'nda başarılı takımlar arasında yer alacağını düşünüyorum. " dedi. Tunus Dünya Kupası'na daha önce 5 kez katıldı “Kartaca Kartalları” lakabıyla anılan Tunus Milli Futbol Takımı, ilk uluslararası maçını 1957'de komşusu Libya ile yaptı. Başkent Tunus’ta oynanan maçtan Kartaca Kartalları, 4-2 galip ayrıldı.
TRT Yayın Akışı - TRTTRT EBA İlkokul Yayın Akışı 07. 50 TRT EBA SABAH SPORU 09. 00 HAYAT BİLGİSİ-1 İLKÖĞRETİM 09. 30 MATEMATİK-1 İLKÖĞRETİM 10. 00 HAYAT BİLGİSİ-2 İLKÖĞRETİM 10. 30 MATEMATİK-2 İLKÖĞRETİM 11. 30 HAYAT BİLGİSİ-3 İLKÖĞRETİM 12. 00 FEN BİLİMLERİ-3 İLKÖĞRETİM 12. 30 SOSYAL BİLGİLER-4 İLKÖĞRETİM 13. 00 FEN BİLİMLERİ-4 İLKÖĞRETİM 14. 20 ÖZEL EĞİTİM BECERİ EĞİTİMİ 14. 50 YABANCI ÖĞRENCİLER İÇİN TÜRKÇE 15.
TRT Yayın Akışı